Saison2019Maart
SyntraWest April2019

Wie is de man achter de Biofeedback

door op 16 april 2019
dr_Karavani

Dr Ilan Karavani is dermatoloog en gevestigd in Antwerpen, met als specialisatie dermato-chirurgie, en promoveerde nadien in de cosmetology. Hij schreef de bijbel voor de esthetiek: ‘UwHuid’, dat onder andere gebruikt wordt voor opleidingen en scholen. Nadien volgde daaruit YOURSKINTYPE en YOURBODYTYPE, en onlangs werd ‘Uw Huid’ nog eens heruitgegeven door Borgerhof-Lamberights.

In 1991 stichtte hij een privépraktijk in Antwerpen die voornamelijk chirurgisch en cosmetisch was georiënteerd. Door zijn jarenlange ervaring als esthetisch arts, werden de parameters van de huid objectief meetbaar. Hij ontwikkelde een uniek meetsysteem, het YOUSKINTYPE TM meetsysteem, dat de huid per individu weergeeft in een 15cijferige code.

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR. Founder van Schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE