Saison Oktober 2018
SoonerBeurs2019

Wil je nog steeds vrijblijvend op de hoogte blijven?

door op 30 mei 2018
Ons GDPR beleid

Beste Beautybizz lezer,

25 mei trad de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR / AVG) in werking.  Net die bescherming van jouw privacy vinden we bij Beautybizz.be heel belangrijk. We stellen dan ook alles in het werk zodat jouw persoonsgegevens in alle veiligheid aan ons kunt blijven toevertrouwen. Zo heeft onze site achter de schermen de nodige correcties ondergaan.  Jouw gegevens zitten trouwens al in onze database.

Wij gebruiken jouw gegevens alleen om jou te informeren over relevante en sectorgebonden producten en acties en ervoor te zorgen dat je jouw voordelen als lezer van onze website optimaal kan verder blijven benutten. Zo houden wij jou ook via mail en Beautybuzz printmailings op de hoogte van nieuwe producten uit onze wellness- en beauty sector, interessante promoties van leveranciers, evenementen of workshops.

Indien je geen interessante en sectorgerelateerde mails meer wenst te ontvangen, kan je je steeds afmelden via de knop “Opzeggen” helemaal onderaan elke nieuwsbrief of éénmalig via de buuton aan dit bericht.  Uiteraard vinden we het leuk als je in onze community blijft en je eigen positieve inbreng geeft.

Indien je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@beautybizz.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

2 Comments

 1. Lynen marleen

  juni 1, 2018 at 7:47 am

  Beste
  Ik heb per ongeluk op opzeggen geklikt dit was niet de bedoeling ik wil in de toekomst wel nog de info mail blijven ontvangen kan u dit in orde brengen
  Met vriendelijke groeten
  Marleen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *