Win alweer een prachtig Anubis eindejaarsgeschenk

door op 18 december 2017

We zijn in de laatste weken aanbeland van 2017 en onze lezers leggen we graag in de watten.  Deze week mogen we VIJF machtig mooie sets weggeven van Anubis Care met als inhoud de Effectivity line gold cream, een globale anti-ouderdom crème en de Effectivity Caviar & Pearl Specific Concentrate.

Die Gold Cream is een krachtige formulering met meer dan 20 actieve ingrediënten. Met goud als hoofd actieve ingrediënt wordt het vermogen van de huid om vrije radicalen, wallen, rimpels, extreme hydratatie en hyperpigmentatie door fotoveroudering, tegen te gaan. Bevat zonnebrandcrème.

De Effectivity Caviar & Pearl cream daarentegen is een verjongende Crème. Deze herstelt elasticiteits-, hydratatie- en helderheidsverlies. Helpt het verschijnsel van verschillende ouderdomsverschijnselen te verminderen, dankzij haar intense hydratatie en voeding.

Natural treasures on the skin

Deze keer mag jij jezelf verwennen tijdens de feestdagen en meegenieten van deze prachtige effectivity anti-aging aanbieding met colloidaal goud en diamantpoeder. Wil je één van de vijf stes bemachtigen, stuur dan gewoon een mail naar redactie@beautybizz.be en geef ons mee waarom jij er eentje meent te mogen ontvangen.  De eerste 5 reacties worden beloond.  De Effectivity Gold Cream – Caviar & Pearl is verpakt in een witte toilettas met Anubis Barcelona logo in zilver.

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *