BelbeautyFree
Crystal Home2016

WIN dit boek : Onderneemster zkt sterk merk

door op 7 januari 2015
Onderneemster zoekt sterk merk

Ondernemen als vrouw, hoe maak je het verschil ?

Hoe word je gekend waarvoor je écht gekend wil zijn?

Voor wie werk je (niet)?

Welke valkuilen moet je vermijden?

Onderneemster zkt sterk merk laat je als vrouwelijke ondernemer groeien in elke fase van je ondernemerschap. Dit is een boek voor enthousiaste starters, maar ook voor gevestigde onderneemsters die zich willen heroriënteren of hun business willen verdiepen. Het is bruikbaar voor elk type onderneming: van lokale eenmanszaak, detailhandel en vrije beroeper tot kmo of mkb.

In negen stappen ontdek je hoe je uitgroeit tot een sterk merk door te ondernemen met een duidelijke focus, krachtige communicatie, doordachte strategie en vooral ook veel plezier.

Uit het hokje gelicht en communicatie voor vrouwelijke ondernemers

Vrouwelijke ondernemers met een sterk merk illustreren elke stap en geven concrete voorbeelden van hun aanpak en strategie. Enkele mannelijke ondernemers werpen een kritische blik op het thema van het boek: wat kunnen zij leren van de aanpak van hun vrouwelijke collega’s … en is er echt wel een verschil?

Katlijn Voordeckers is zaakvoerder van OpmerKelijk. Zij begeleidt vrouwelijke ondernemers in hun marketing, communicatie en strategie, en geeft netwerkopleidingen.

VERS VAN DE PERS – HOE KAN JE DIT BOEK GRATIS BEKOMEN ? 

Wat moet je doen ?

Like & Share deze post op je eigen Facebook. Zet er een originele quote bij waarom je denkt dat jij in aanmerking komt.  De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd.

€ 24,99 – uiteraard ook te koop in onze webshop

 

 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

One Comment

  1. Charlotte

    januari 11, 2015 at 3:05 pm

    Ben het boek aan het lezen, en heb het traject bij Katlijn gevolgd. Echt een aanrader voor iedere onderneemster die zich opmerkelijk(er) wilt profileren!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE