Red je vel

door op 15 mei 2017

19.99

De basisgids over huidkanker en huidkankerpreventie

Steeds vaker krijgen mensen te horen dat ze huidkanker hebben. Helemaal niet prettig. Maar in de meeste gevallen is de ziekte te voorkomen door een juiste levensstijl. Maar wat moet je doen of net niet? En wat als je dan toch de diagnose krijgt?

Red je vel is een handige basisgids over huidkanker en de preventie ervan.

  • Alles wat je moet weten om huidkanker te voorkomen

Huidkanker rukt op. Jaarlijks krijgen in België naar schatting 250000 patiënten de diagnose ‘kwaardaardige melanoom’ te horen. Een goede screening en vroege behandeling zijn belangrijk. Maar huidkanker kun je vaak voorkomen door een gezondere levensstijl. Dit boek geeft een antwoord op de meest gestelde vragen over huidkanker. Hoe schadelijk is de zonnebank? Wanneer moet je je laten screenen? En welke behandelingen zijn er?

Hoe onderscheid je een melanoom van een onschuldige moedervlek? Wat zijn de risico’s van onbeschermd zonnen? Wanneer moet je je laten screenen? Welke behandelingen zijn er?

Red je vel biedt heldere antwoorden op de meest gestelde vragen over huidkanker, gebasseerd op het recentste wetenschappelijke onderzoek.  Het is een praktische gids voor patiënten, mensen uit hun omgeving, maar ook voor studenten, verpleegkundigen en huisartsen die een helder overzicht willen van de ziekte.

Categorieën: ,

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *