Schoonheidsspecialiste van het jaar – titel 2020

72.00

CATEGORIE SCHOONHEIDSSPECIALISTE – SSP

Proficiat, u heeft beslist om deel te nemen !

We gaan een spannende tijd tegemoet voor u en uw zaak   

Uw inschrijving geschiedt door invulling van uw naam, naam salon (adresgegevens), website en social media, telefoonnummer, vermelding van uw BTW-nummer en korte bedrijfssituatie (eenmanszaak etc. en hoeveel werkuren). Geef ons tevens een heel korte motivatie: waarom wordt U schoonheidsspecialiste van het jaar?

Inschrijvingsformulier / bestelbon

□ Ik schrijf me in voor de categorie Schoonheidsspecialiste van het Jaar (zonder personeel) en schrijf 72 € over op rekening  BE 28 3631 5456 7520 met vermelding SSP20 en geef toestemming om een kosteloze behandeling aan te bieden aan het jurylid/mystery guest.  Door betaling van uw inschrijving bevestigt u de deelnamevoorwaarden en het wedstrijdreglement gelezen te hebben.

Na inschrijving ontvang ik het promotiepakket en verdere richtlijnen eind april.   De datum en locatie voor het event in november wordt in september bekend gemaakt.

Tijdens het traject krijgt u vrijblijvend de mogelijkheid om uw zaak via allerlei kanalen te promoten, u kan ondermeer #sspvhj beachvlaggen, pins and ander Pos materiaal bestellen.  U kan ook adverteren via het stijlvolle Belbeauty Magazine dat op de uitreikingsavond aan alle aanwezigen overhandigd wordt.  Een memorable souvenir om nadien aan uw klanten en familie te tonen.

SLUIT
CLOSE