With Love from …

door op 19 februari 2018
babor with love

Van Babor voor jouw huid.

Want wat je lief is, geef je alleen het beste. De best-of selectie van de legendarische BABOR ampulles is er nu als limited edition in een stijlvolle verpakking met prachtig design in zachte pasteltinten met een toets van goud – om cadeau te geven aan iemand anders of aan je eigen huid. Een klein gebaar met groots effect!

De hooggedoseerde werkstoffen leveren een elixir dat mooi maakt – snel en effectief. Het perfecte cadeau voor vrouwen met hoge eisen. De kuur van een week biedt topprestaties met veel liefde voor detail. Bij het openen van het vouwdoosje springt één ampul meteen in het oog: de Active Night. Exclusief in deze set zijn niet alleen de werkstoffen van de Active Night zwart als de nacht, maar ook het glas waarin de beautyboost zit. Dit kleine zwarte wonder is zonder meer een musthave voor in elke ampullenvoorraad: het maakt van elke nacht een highlight.

De cadeauset in een overzicht:

1 x Hydra Plus:
Hyaluronzuur hydrateert en bindt vocht in de huid. Een dun filmpje verhindert dat het weer ontsnapt.
1 x Perfect Glow:
De ampul met glow-effect: hydrateert op intensieve wijze en glow-pigmenten zorgen voor een frisse, natuurlijke uitstraling.
1 x Beauty Rescue:
Een echte allrounder. Helpt de huid om bij een hectische levensstijl telkens opnieuw een nieuwe start te maken.
1 x Active Night:
Een extract uit de zwarte alg verhoogt het energiepeil van de cellen voor de regeneratie tijdens de nacht.
1 x Oxygen Plus:
De opkikker voor een vermoeide huid verhoogt het energiepeil van de cellen voor de regeneratie en beschermt de huid tegen door het milieu ontstane huidveroudering dankzij een antipollutie effect.
1 x 3D Firming:
De work-out voor de gezichtscontouren. Die worden gehermodelleerd, het weefsel wordt strakker en organisch silicium verbetert de structuur van de huid.
1 x Lift Express:
De lifting-ampul met onmiddellijk effect. Minimaliseert optisch de rimpeldiepte en verbetert de celcommunicatie.

www.babor.be 

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *