BelbeautyFree
Crystal Home2016

Yves Rocher opendeurt in Leuven

door op 12 oktober 2017
Yves Rocher opdendeurt

Yves Rocher, DE expert in Plantaardige Cosmetica®, biedt u de mogelijkheid om uw EIGEN winkel met uw EIGEN schoonheidsinstituut te runnen.

Kom nu kennis maken met Yves Rocher, een innovatief merk, met een gerenommeerde marketing en een erkende know how in franchising van meer dan 40 jaar.

Voor Vlaanderen en uw regio zijn wij op zoek naar zelfstandige partners.   Beschikt u over een basiskennis bedrijfsbeheer ? Dan bent u de geknipte persoon om ons netwerk te versterken.   

KOM VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN met de diverse mogelijkheden tijdens onze CAREER Day in het Martin’s Hotel Leuven.

Tip : om uw eigen winkel op te starten dient u slechts over weinig investeringskapitaal te beschikken en krijgt u een persoonlijke coaching aangeboden.

Programma 25 oktober – Leuven  – schrijf U vandaag nog in !

– 9 u 30 : Ontvangst deelnemers

– 10 tot 11 u : Voorstelling Yves Rocher; de wereld van Plantaardige Cosmetica ® en de verschillende carrière mogelijkheden.

– Question & Answer : individuele mogelijkheid om uw vragen te stellen aan de Yves Rocher regio managers, coaches, HR verantwoordelijken.

Schrijf u op voorhand in !

Elke ingeschreven deelnemer ontvangt tevens een goodie bag.  Inschrijven kan via mail  recruitment-be@yrnet.com.

Gelegenheidsadres : Martin’s Hotel Leuven. 

PUBLI-REPORTAGE 

About Ronny Van Cutsem

20 jaar actief in de mediaproductie van vakbladen, websites voor de beauty & wellness sector, juwelen en uurwerken sector, BtoB en BtoC. Communicatiecoach en founder van Beautybizz.be, Belbeauty.be en zaakvoerder van Sonar Media & PR.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *