BelbeautyFree
Crystal Home2016

Zaterdag 21 juni – Wu Wei – persoonlijk imago en uitstraling

door op 17 juni 2014
Wu-wei-vitality-beauty-day

                                                                                                            INFOMERCIAL

Voel je je goed in je vel? Wil je te weten komen hoe je je uiterlijk kan afstemmen op wie je echt bent? Wil je een match creëren tussen je innerlijk en je uiterlijk? Welke boodschap wil je precies uitstralen en hoe doe je dit? Heb je ook soms het idee dat vrienden of collega’s een verkeerd beeld van jou hebben?

Je look of uiterlijk is een weergave van hoe je je voelt van binnen. 

De Vitality & Beauty Spa dag staat volledig in het kader van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid. Je krijgt inzicht in de eerste indruk die mensen van jou hebben en hoe je die kan beïnvloeden.

Je ontdekt het belang van authenticiteit maar ook hoe gezonde voeding je kan helpen.

Maar we laten het niet bij de theorie. In de spa van Wu Wei wordt een hamamritueel georganiseerd. Het brengt je volledig tot rust en laat je huid letterlijk stralen. En natuurlijk is hier ook tijd om te genieten van de weldoende warmte voor je lichaam en je geest. De dag wordt afgesloten met een workshop make up waarbij je zelf leert hoe je een natuurlijke uitstraling creëert. Je ontdekt welk kleurtype je bent als basis voor de juiste make up kleurkeuze.  Je gaat dus mooi gemaquilleerd naar huis. Vol zelfvertrouwen en energie. Ideaal om succesvol een nieuwe werkdag aan te gaan of om een stapje in de wereld te zetten.

De dag wordt georganiseerd door Ellen D’hondt en Natasha De Wulf. Ellen is Life & Style expert voor vrouwelijke ondernemers en professionals. Ellen volgde o.a opleidingen in inspirerend coachen, imagocoaching, communicatie, time management, people management en leadership, verzorging en make up. Natasha geeft advies in gezonde voeding bij Vrouwengeluk en bij WuWei. Zij is gespecialiseerd in de Ayurvedische keuken.

wuwei-41-kopie

De plaats is Wu Wei, misschien wel het mooiste wellbeing center in Kortrijk. Een geslaagde renovatie van een oud industrieel pand tot een oase in het midden van de stad Kortrijk. Met een spa die in het teken staat van water en warmte, leuke seminarieruimtes en een prachtig uitgeruste keuken.

Programma

09u00 – 09u30         Onthaal

09u30 – 11u30         Workshop Imago en uitstraling

11u30 – 13u00         Workshop Ayurvedisch koken – kleuranalyse – Lunch

13u00 – 16u00         Hamamritueel en ontspannen in de Spa

16u00 – 18u00         Workshop make up

Praktisch

Locatie                   WuWei, Kongoweg 23, 8500 Kortrijk

Datum          21 juni 2014 van  9u tot 18u

Prijs             154 euro inclusief lunch, dranken en (gezonde) versnaperingen, de minerale make up producten, je persoonlijke kleurtypering en de documentatie van de workshops.

Maximum 12 deelnemers

Meer info op 056/290 100 of www.intensitijd.be of www.wuwei.be

About redactie

De redactie bestaat uit een groep enthousiaste vakmensen gedreven in hun vak en/of deelgebied. De Beautybizz redactie bestaat ondermeer uit een ervaren schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artist, mensen uit het onderwijs en uit de BV wereld. Heb je zelf schrijverstalent en voel je je geroepen om regelmatig teksten of reportages aan te leveren, laat het ons gerust weten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SLUIT
CLOSE